HEADER_GRAPHIC
Medlemsservice Aktiviteter Om os Moedested Indmeld
  aktiviteter-tryk her

Temaaften med hygge og weblogs d. 22/1-2004


Så er vi klar med en ny temaaften, hvor der både skal være tid og plads til at hygge, udveksle erfaringer, få en kop kaffe og lære lidt om weblogs.

Hvad er en weblog?
Med internettet er det nu blevet muligt for alle at kommunikere med resten af verden. Dette ser man meget i form af personlige websider, der kommenterer alt mellem himmel og jord, og som indeholder links ud i cyberspace, der enten kan være til andre, der omtaler samme sag, eller til blot til andre websider sider, vedkommende fandt spændende.
Inden for de seneste år har dette udviklet sig, og der er et stort antal mennesker, hvis hverdag består i at skrive i deres weblog, ikke blot i udlandet, men også i lille Danmark. Et blik på følgende link viser hvilken aktivitet der er.

Det kan selvfølgelig ikke overraske at der er mange Macbrugere, i blandt disse bloggere, da Mac'en er en platform for de skabende, ikke for de passive modtagere, som der stod i en blog jeg læste for nyligt. Men se evt. Blangstrup, verture.net ogA Dane in Luxemburg for at se nogle gode eksempler.

Da det er planen at vi også skal hygge en smule, og gerne hjælpe med det ene eller andet problem I må have, vil vi forsøge at holde seancen på 4-5 kvarter, og den vil udover en introduktion til "Blogging" også kort vise hvordan man selv kan komme i gang med en blog, som det også kaldes.

* Tilmelding weblog og mac hygge torsdag d. 22. januar 2004 klokken 19.30

Mødested:

Vi skal stadig gøre opmærksom på at vi er flyttet til Århus midtby:

Lokalerne ligger i

Digital Media
Mejlgade 50
Baghuset
8000 Århus C

Tlf. 27 11 82 28Vejbeskrivelse:

MacØstjyllands arrangementer er forbeholdt brugergruppens medlemmer.
Er du ikke allerede medlem, kan du melde dig ind via linket herunder, eller på selve aftenen hvor arrangementet holdes. Medlemskab koster kr. 100,- om året.

Jeg ønsker at blive medlem: Indmeld
Tilbage
 
givere

Macsupport på Stjernepladsen Conviator hosting Apple